ΑΠΩΘΗΤΙΚΑ

ΦΙΔΙΩΝ

Κωδ:ΕΧ22-34 SNAKE OUT _ Οφιοαπωθητικά Μπαστούνια

 

Είναι το μόνο απωθητικό ερπετών χώρις δηλητήριο που δρά στο νευρικό συστημα των φιδίων (όργανο Jacobson). Η ενεργή ουσία που περιέχει εξατμίζεται σταδιακά και απενεργοποιεί τα αισθητήρια όργανα του φιδιού τρέποντας το σε φυγή.

Η συσκευασία του σε πλαστικούς σωληνες του επιτρέπει να τοποθετέιται εύκολα σε φραχτες, μάντρες, δέντρα, σκήνες, γύρω από τροχόσπιτα.

 

 

 

Κωδ:ΕΧ22-35 Expel Snake _ snake stop

Απωθητικό φιδίων σε ξύλα μικρών διαστάσεων εμβαπτισμένα σε λάδι με οσμή καπνού. Όπως εχει αποδειχτεί σε περιπτώσεις πυρκαγιών τα φίδια καταφέρνουν να σωθούν λόγω της δυνατότητας τους να αντιλαμβάνονται αμεσα τον καπνό από πολύ μεγάλη αποσταση, η μυρωδια καπνού λοιπον του expel – snake δρα αποθητικά στα φίδια προκαλόντας τους αίσθημα πανικού αναλόγο με αυτό της φωτιάς.

 

 

 

 

 

Κωδ:ΕΧ22-36 SNAKE _AWAY

Εξαιρετικά αποτελεσματικό απωθητικό φιδιών σε υγρή μορφή, που επιδρά στο νευρικό συστημα των φιδιών και τα παραλύει.

 

 

ΣΚΥΛΙΩΝ – ΓΑΤΙΩΝ

Κωδ:ΕΧ22-37 PET AWAY

Ετοιμόχρηστο σκευασμα σε απλικατέρ. Κρατα μακρία σκυλία και γάτες χώρις να επιβαρήνει το περιβάλλον, είναι ιδανικο για την εξασφάλιση καθαριότητας στο χώρο σας αφου η απωθητική ουσιά που περιέχει αποθαρήνει τις κακές συνήθειες των κατοικιδίων και μη.

–         Δεν είναι λιπαρό,

–         Δεν λεκιάζει και

–         Είναι αβλαβές. Διότι δρα στην όσφρηση των ζώων με μια ενοχλητική μυρωδιά.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝ – ΠΟΥΛΙΩΝ

Κωδ:ΕΧ22-38 PET AWAY

Ετοιμόχρηστο σκεύασμα σε απλικατέρ. Είναι οικολογικό φυτικής προέλευσης και δεν περιέχει προωθητικά αέρια. Κράτα τα περιστέρια και τα πουλιά μακριά από τα μπαλκόνια και τις σοφίτες. Το προϊόν έχει μια ευχάριστη μυρωδιά στους ανθρώπους αλλά ανυπόφορη για τα περιστέρια.